Om Health By Sofie

För några år sedan gjorde jag och min familj något stort. En ordentlig livsstilsförändring. Lika oväntat som beslutet blev det lika naturligt att leva som vi gör nu. Och lika slitsamt som det var att göra ett stort uppbrott blev det en lika fin lärdom.

Utan den vägen hade jag aldrig varit på den plats i livet som jag är just nu. Omsluten av trygghet och kärlek där lust och skaparglädje står i fokus för ett kreativt sinne. Att söka sig inåt efter lycka. Bortom livspussel, stress och ekorrhjul. Bortom chefskarriär och jakten på mer.  Då jag aldrig var nöjd och alltid stressad.

När vårt första barn föddes väckte något i mig. Jag tillät mig att stanna upp och känna efter. Insikten blev plötsligt väldigt klar. Hur hade vi hamnat i detta ekorrhjul? I en stressad vardag. Med alldeles lite tid för varandra. Jag och min man kände likadant. Livet ville något annat.

Vi flyttade från en större stad till en gård i Norra Gästrikland och påbörjade en livsstilsförändring. En inre resa, bort från materiella ting till en plats där naturen talar sitt naturliga språk och som jag dagligen hämtar kraft och energi ifrån.

Med barnen nära och med dagar som är fulla av naturens under. 

Idag är jag så tacksam. Att vi vågade följa vad vårt innersta sade. Att kunna påverka min vardag och följa drömmar, det är rikedom för mig. Låta ett kreativt sinne få plats med en känsla av att ingenting är omöjligt. Och fylla dagar med liv och lust. Låta pirret i magen styra min väg och att skapa med hjärta och själ. Känna inåt och förlita mig på min inre visdom som bor inom oss alla. Här och nu!

Jag vill ge mod till andra människor att våga kliva av ekorrhjulet. Inspirera kring ett hållbart och hälsofrämjande levnadssätt. Helt i samklang med vad naturen har att erbjuda. Jag vill visa andra att det går att byta riktning och göra en livsstilsförändring för att skapa en stressfri vardag med mer tid för varandra.

Idag står glädje i centrum och jag väljer det som gör min själ glad. Ett lugn har infunnit sig och jag känner en stor tacksamhet över livet. För jag lever min dröm. Både som mamma, människa, reikihealer och hälsopedagog. 
Du kan också skapa din dröm utifrån dina förutsättningar. Jag visar dig gärna! Vi möts utomhus, online eller i min vackra lokal på Wij Trädgårdar.

Kram, Sofie. 

buffebord

Jag vill visa dig hur du med hjälp av naturen kan skapa nya goda dagliga vanor och därmed få en mer hälsosam vardag.

Du och ditt liv är viktigt!

muurika
skog gästrikland