Tjänster

Vägledning med Sofie!

Drömmer du om en förändring men vet inte vart du ska börja? Behöver du hämta kraft till vad du är menad att göra? Där du får chans att ge dig själv vad du behöver.
Då finns jag här för dig.
För att ge dig förutsättningar att leva ditt drömliv. Att skapa utrymme för de små men betydelsefulla sakerna i livet. Att vara närvarande, här och nu.
Jag bjuder in dig till vägledande samtal.
Du får möjlighet att lyssna inåt, på vad din själ verkligen vill och förmedlar. Det svåra är att lita på den starka intuition som finns inom oss alla men som ibland behöver lite hjälp på vägen för att hamna i rätt riktning.

Jag har bred erfarenhet och utbildning av olika samtalsmetodiker. Men här lägger jag det åt sidan eftersom jag helhjärtat känner att det är under det intuitiva samtalet som magi skapas och en förändringsprocess kan ta fart.
Du kan välja att mötas utomhus här med mig i naturen runt Ockelbo. Vi kanske tänder en eld eller vandrar i skogen. Du väljer precis vad som passar dig bäst.

Du är också varmt välkommen till min vackra lokal vid Wij trädgårdar. 

Jag ser fram emot att få guida dig i rätt riktning på livets resa!

Vägledande samtal med Sofie

 • Leva ditt liv fullt ut
 • Uppnå din fulla potential
 • Vägledning till att göra medvetna val
 • Få en ökad förståelse för vad dina drömmar kan göra med dig & vilken riktning de kan ta dig till
 • Få verktyg till att nå djupare kontakt med ditt inre och din inre längtan
 • Starta en förändringsprocess och få verktyg med dig som stöttar din resa
skog gästrikland

Boka en Reiki-behandling med Sofie

Usui Shiki Reiki Ryoho är en djupt avslappnande energihealingmetod med sitt upsprung i Japan. Idag används Reiki över hela världen och är godkänt som friskvård av Skatteverket.

Med Reikienergin tillförs mer mängd livsenergi. Du ligger mjukt nerbäddad, fullt påklädd och får ta emot Reikins healande kraft genom stillsam handpåläggning. Den djupa avslappningen aktiverar kroppens egen självläkande förmåga. Du upplever att du får en tydligare kontakt med din själ och känner dig mer grundad.

Reiki når dit den behövs som mest och är som balsam för själen. Med Reiki kan jag hjälpa din kropp och själ att släppa taget om obalans och smärta. Både fysiskt och mentalt.
Du är varmt välkommen till min lokal i vackra Wij Trädgårdar i Ockelbo. Från våren 2023 kommer jag kunna ge Reiki på distans. 

Hälsopedagog
kvinna
hund

Skogsevent

Varför inte konferera tillsammans i skogens läkande miljö? Eller är det dags att fira pappan i familjen? Varför inte en middag i skogen och ni får lära er hantera en yxa? Göra upp eld?

Jag erbjuder 2-15 personer att komma på skogsevent med mig i Gästriklands ljuvliga skogar.

Jag erbjuder dig följande event:

 • Stärk dig med mindfullness och frukost vid sjön
 • Gunga i naturen
 • Vandring och picnick i skogen
 • Avslutning med jobbet utomhus
 • Skogsupplevelse med filtar, läger eld och mat från lokala producenter
 • Hälsopromenader i skogen
 • Konferera i skogen och ät mat över öppen eld
 • Lär dig tända en eld

Jag arbetar både med privatpersoner och företag.
Har du några andra idéer eller önskemål så lyssnar jag gärna!
Skogen är lika mysig att göra stora som små event i.

Välkommen ut i skogen med mig!

naturprodukter
hund

Naturprodukter

Naturen ger oss möjligheter till både friluftsliv, avkoppling och en bättre hälsa. Just att vara ute i naturen kan till exempel leda till minskad stress och förbättrad psykisk hälsa. Det bidrar också till fysisk aktivitet som i sin tur är bra på alla sätt för både kroppen och själen.

Sedan vi flyttade hit använder jag mig av allt som naturen har att erbjuda. Både för mig själv och för mina barn. Vi är ute varje dag på olika äventyr och det är viktigt för mig att mina barn får lära sig naturens kretslopp. Och allt det som du kan göra av naturens produkter. Av bären vi plockar blir det en blåbärspaj. Av mjölken från kon blir det grädde. Av havren som växer från åkrarna blir det gryn.

Jag tar också tillvara på det skogen erbjuder genom att tillverka olika naturprodukter som kan bidra till en bättre hälsa. Både för sinnet och för kroppen.

Av Björkens sav gör jag god och näringsrik björksaft. En gammal svensk tradition från 1700-talet. Av busken En gör jag välluktande rökelser.

Jag gör flera olika skogsprodukter från årets alla skiftningar som:

 • Vårens Björksav
 • Rökelser
 • Te till årets kallare dagar